Aerts Action Bike proudly presents: de webshop

6 augustus 2024

Na lang wachten en hard werken staat hij er: onze webshop! Maar voor je daar gaat grasduinen in ons ruime aanbod, willen we deze graag even aan je voorstellen.

Aerts Action Bike proudly presents: de webshop

Snelle verzending

Wij zijn een lokale winkel, geen robotgestuurd magazijn. Onze fysieke winkel met persoonlijke service is een troef, maar dat betekent ook dat wij geen 24/7 service kunnen aanbieden. Wij streven ernaar om alle bestelde items van de webshop de volgende werkdag te verzenden en stellen zo dus alles in het werk om je artikelen zo snel mogelijk bij jou te krijgen.

Een fiets op jouw maat

Op de webshop kan je in alle rust ons uitgebreide aanbod fietsen bekijken vanuit je zetel thuis. Maar naar huis opsturen doen we niet. Heb je de fiets van je dromen gespot? Contacteer ons dan om je stalen ros te reserveren, of kom gewoon eens langs in de winkel. Wij hebben alle modellen in huis! Extra voordeel: besluit je hem te kopen, dan kunnen we hem meteen afstellen op jouw maat.

Een greep uit het aanbod

De webshop is een verlengde van onze fysieke winkel. Alles wat je bij ons kan kopen, vind je dus ook op de webshop.
Dat gaat over:

Fietsen: ons volledige aanbod van kinderfietsen over stadsfietsen, mountainbikes tot speedpedelecs – en alles ertussenin – kan je online bekijken.

Accessoires: denk aan kinderstoelen, fietstassen, verlichting, maar ook indoortrainers en koptelefoons (en nog zo veel meer!).

Onderdelen: wielen, banden en pedalen zijn een handigheidje op de fiets, maar ook voor o.a. bellen en bidonhouders ben je hier aan het juiste adres.

Kleding: van sokken tot fietshelmen en alles ertussen, wij kleden je van kop tot teen!

Zomeractie!

Goed nieuws! Gedurende de hele zomer geven we bijzondere kortingen op een ruim aanbod fietsen.
Alle producten met korting vind je onder de categorie ‘Aanbiedingen’ op de webshop.

Naar de zomeractie


We hopen je snel online te verwelkomen, al ben je uiteraard even welkom in de winkel!

Terug naar overzicht