10 topcadeaus voor fietsliefhebbers

1 december 2023

December is cadeautjesmaand! Maar wat koop je nu voor de fietsliefhebber die schijnbaar alles al heeft? Wij geven je graag 10 leuke cadeau-ideeën om mee ‘uit te pakken’. Er zijn opties voor elk budget en elke stijl!

10 topcadeaus voor fietsliefhebbers

PRAKTISCH & VEILIG

1. Je fiets nooit meer zoek

Nooit meer zoeken naar je fiets met een Mili van Mibell. Via het Apple FindMy netwerk blijft de MiTag altijd online en kan jij - zelfs wanneer jij offline bent - je fiets steeds lokaliseren in de 'Zoek mijn' app op je iPhone of iPad. Ben je al erg dichtbij, maar zie je je fiets nog steeds niet verschijnen? Speel een geluid af op de MiTag om nog nauwkeuriger te bepalen waar je items zich bevinden!

2. Een onderhoudskit

Gun je fiets de liefdevolle zorg die het verdient met Dynamic's complete fiets onderhoudskit, nu verkrijgbaar bij onze fietsenwinkel. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om je fiets in topconditie te houden, zodat je altijd kunt genieten van soepele en zorgeloze ritten

3. Waterdicht opbergtasje

Ontdek de perfecte metgezel voor jouw fietsavonturen bij onze fietsenwinkel - The Pack's waterdichte opbergtasje. Houd je waardevolle spullen veilig en droog tijdens elke rit, een praktisch geschenk waarmee we stijl en functionaliteit combineren voor elke fietsliefhebber.


ALS HET WAT MEER MAG ZIJN

4. Lekker cruisen met een nieuwe tweewieler

Een nieuwe bolide voor je kleine telg past perfect onder een kerstboom. Of met een beetje moeite past er misschien ook wel eentje voor jou onder ??

5. Shokz headphones

Met deze speciale sporthoofdtelefoons of oortjes luisteren fietsliefhebbers naar hun favoriete muziek, terwijl ze nog alle omgevingsgeluiden opvangen. Deze technologie stuurt het geluid door middel van trillingen via de botten naar het slakkenhuis. De trommelvliezen komen er niet meer aan te pas! Deze maand alle Shokz hoofdtelefoons aan mooie kortingen!

6. Een nieuwe helm

Wist je dat je een fietshelm elke vijf jaar moet vervangen? Misschien is jouw geliefde wel aan een nieuwe toe. Ontdek ons ruime assortiment, we hebben voor elk wat wils.


LIFESTYLE

7. The all-time-classic

De klassieker der cadeaus: sokken! Je kan er nooit genoeg hebben, zeker niet van de stijlvolle selectie van The Vandal! Maar bij ons vind je niet alleen een uitgebreid gamma fietskledij van The Vandal, maar ook gewone kledij voor fietsliefhebbers. Van fietsshirts over fietsjassen tot een paar speciale handschoenen: je vindt het bij ons!

8. Lectuur voor tijdens de recuperatie

Breng je hersteltijd door met verrijkende leesmomenten. Ontdek boeken die de schoonheid van fietsavonturen vastleggen en duik in de unieke levensstijl van fietsers. Laat je meeslepen door verhalen die je motivatie een extra impuls geven tijdens je recuperatie.

9. Espresso mok of set

Start je wielerdag goed met koffie of thee uit een van onze fietsmokken, het perfecte cadeau voor jezelf of een mede-fietsliefhebber.


ALLROUNDER

10. Aerts Action Bike Gift Card

Toch je gading niet gevonden tussen de vele cadeaus? Of laat je de ontvanger liever zelf kiezen? Dan kan je altijd gaan voor de Aerts Action Bike Gift Card. Het bedrag kies je zelf, dus dit is een optie voor elk budget. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over een foute keuze. Kan niet mis gaan dus!

Terug naar overzicht