Electra Straight 8 8i Men's 24 Black Satin NA
Electra Straight 8 8i Men's 24 Black Satin NA
Jaar 2022
Kleur Black Satin
Merk Electra
Remmen Velgrem (caliper) met kabelbediening
Wielmaat 24
Pas het leenbedrag aan naar de gewenste waarde en regel direct uw fietslening.

 

Electra Straight 8 8i Men's 24 Black Satin NA

Electra | Straight 8 8i Step-Over
1.199,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

Laat u door ons adviseren bij de aankoop van dit type fiets! De aankoop van een fiets is immers afhankelijk van uw voorkeuren, omstandigheden en maten. Benut de jarenlange expertise van Aerts Action Bike om samen met u de juiste fiets te kiezen binnen onze actuele beschikbaarheid in dit segment.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Beschrijving

De Straight 8 biedt waar voor je geld. Het is één van onze populairste Attitude Cruiser fietsen met een zwart frame dat wordt geaccentueerd met rode spaken, een schaakbordpatroon op de achtervelg en speciale 8-ball ventieldoppen. De Straight 8 heeft een gehydrovormd aluminium frame, Flat Foot Technology®, Fatti-O banden en bovenal een relaxt, comfortabel rijgevoel dat net zo cool aanvoelt als het eruit ziet.

Je houdt van een ingetogen soort cool-heid. Zo ingetogen zoals een pijpsleutel. Een kwaliteitsontwerp spreekt je aan en je wilt een cruiser die meer is dan alleen een kunstwerk. Hij moet namelijk ook gewoon lekker rijden.

De Straight 8 8i heeft een gehydrovormde aluminium tank. Hij is uitgerust met een Shimano 8-speed interne versnellingsnaaf en terugtraprem plus een mechanische schijfrem in het voorwiel. Hij rolt op 24" x 3" Fatti-O banden die voorzien zijn van hele vette ’eight b...