Electra Loft 7i Ladies' S Green Tea NA
Jaar 2022
Kleur Green Tea
Merk Electra
Remmen Velgrem (caliper) met kabelbediening
Wielmaat 29
Pas het leenbedrag aan naar de gewenste waarde en regel direct uw fietslening.

 

Electra Loft 7i Ladies' S Green Tea NA

Electra | Loft 7i Step-Thru
799,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

Laat u door ons adviseren bij de aankoop van dit type fiets! De aankoop van een fiets is immers afhankelijk van uw voorkeuren, omstandigheden en maten. Benut de jarenlange expertise van Aerts Action Bike om samen met u de juiste fiets te kiezen binnen onze actuele beschikbaarheid in dit segment.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Beschrijving

Dit is jouw stad. Beweeg mee met de flow. De Loft™ 7i is een lichtgewicht forenzenfiets die de fun in het woord functionaliteit benadrukt. De 700c-wielen en een rechtop zitpositie met naar voren geplaatste voeten, zorgen samen voor een optimale snelheid, comfort en controle. Deze moderne klassieker is gebouwd voor puur rijplezier. Hij is licht. Hij is duurzaam. Hij is comfortabel en is ontworpen voor zwaar stadsgebruik.

Je hebt een soepel rijdende, onderhoudsarme forenzenfiets nodig die capabel genoeg is om je door het stadsverkeer te loodsen. Of het nu gaat om een rit naar het werk, de supermarkt of het happy hour, deze fiets kan je er veilig en in stijl naartoe brengen.

De Loft 7i is bestand tegen zwaar gebruik, heeft 700c-wielen en een rechtop zitpositie voor maximale controle en comfort. Deze lichtgewicht stadsfiets is uitgerust met een Shimano Nexus 7-speed interne versnellingsnaa...

Gerelateerde producten