Electra Loft 7D Ladies' M Seafoam NA
Jaar 2022
Kleur Seafoam
Merk Electra
Remmen Velgrem (caliper) met kabelbediening
Wielmaat 29
Pas het leenbedrag aan naar de gewenste waarde en regel direct uw fietslening.

 

Electra Loft 7D Ladies' M Seafoam NA

Electra | Loft 7D Step-Thru
599,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

Laat u door ons adviseren bij de aankoop van dit type fiets! De aankoop van een fiets is immers afhankelijk van uw voorkeuren, omstandigheden en maten. Benut de jarenlange expertise van Aerts Action Bike om samen met u de juiste fiets te kiezen binnen onze actuele beschikbaarheid in dit segment.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Beschrijving

Dit is jouw stad. Beweeg mee met de flow. De Loft™ 7D is een lichtgewicht forenzenfiets die de fun in het woord functionaliteit benadrukt. De 700c-wielen en een rechtop zitpositie met naar voren geplaatste voeten, zorgen samen voor een optimale snelheid, comfort en controle. Deze moderne klassieker is gebouwd voor puur rijplezier. Hij is licht. Hij is duurzaam. Hij is comfortabel en is ontworpen voor zwaar stadsgebruik.

Er zijn nog zoveel plekken waar je naartoe wilt. De Loft 7D is een betrouwbare forenzenfiets die je ernaartoe brengt. Deze lichte en betaalbare fiets is uitgerust met een lichtmetalen frame, 7-speed aandrijving en spatborden die je droog en schoon houden. Ontdek de ups en downs van de stad terwijl je er stijlvol uitziet.

De strakke lijnen en rechte buizen zijn een toonbeeld van functioneel minimalisme en geven de fiets de fiets een mooie, ongedwongen uitstraling. De Lof...

Gerelateerde producten