Leasing


Aerts Action Bike: uw partner voor fietsleasing

We zijn ondertussen allemaal overtuigd van de voordelen van fietsen: we blijven in conditie, we zijn minder vaak ziek én we denken aan het milieu. Bovendien is de fiets het ideale middel om files te vermijden. Daarom zien werknemers en werkgevers in de fiets het ideale vervoersmiddel voor woon-werkverkeer.
Zoals voor bedrijfswagens, bestaat er ook een leasingformule voor fietsen, en daarin heeft Aerts Action Bike zich de laatste jaren gespecialiseerd. Een breed gamma van fietsen past in een leasingprogramma. Dat kunnen stadsfietsen, sportieve fietsen, elektrische fietsen, bakfietsen, vouwfietsen of speed-pedelecs zijn.

Maak een afspraak of kom langs in onze winkel
Denkt u na over het aanschaffen van een fiets via fietsleasing? Vraagt u zich af welke fietsen u bij ons kunt leasen? Wilt u meer informatie over leasing? Of wilt u een proefrit maken? Komt dan snel eens langs in onze winkel in Kalmthout. Check hier onze contactgegevens.

Wij nemen uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te informeren. Ook adviseren we welke fiets het best past bij uw profiel en situatie. Wij zijn aangesloten bij de volgende partners: KBC, Cyclis, O2O en B2Bike. Neem even contact op zodat wij u kunnen vertellen welke fietsen in aanmerking komen voor leasing per partner.De voordelen van fietsleasing via Aerts Action Bike:  
U heeft bij ons in de winkel de keuze uit volgende merken: Stromer, Trek, Cannondale, Bianchi, Kalkhoff, Oxford, enzovoort. Deze merken zijn een garantie op vele kilometers fietsgenot. Neem vandaag nog contact op met onze winkel.