Stromer ST5
Stromer ST5

Beschrijving

De Stromer ST5 heeft een stoere Graphite kleur. Alle kabels zijn volledig in het frame geïntegreerd. Deze s-pedelec oogt minimalistisch en is strak vormgegeven. Strakker kunnen we het niet maken. Met de 983 Wh accu en SYNO Sport Motor van maar liefst 850 Watt, bezit je straks de meest krachtige s-pedelec ter wereld. Met een nog groter gemak rijd je dan 45 km/uur.
 

ACCU

De Stromer ST5 accu van 983 Wh geeft je tevens de grootste actieradius tot maar liefst 180km.

 

VERLICHTING
 

Met de Supernova verlichting blijf je in het donker en bij daglicht niet ongezien en zie je zelf de weg goed, ook wanneer het super donker is.
 

BANDEN
 

De Stromer ST5 onderscheidt zich ook door de zeer speciale speed pedelec banden die Stromer in samenwerking met Pirelli heeft ontwikkeld. De Pirelli Cycl-e banden zorgen voor meer grip en comfort op de weg, zonder in te leveren op de snelheid. Integendeel!
 

CLAXON

De nieuwe geïntegreerde claxon van de ST5 helpt je medeweggebruikers te waarschuwen voordat je eraan komt. Safety first!

Stromer ST5

9.450,
Reserveer direct
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken